Welkom bij stichting BINK

 

 

Stichting Bink is een stichting die mensen ondersteunt die door ziekte, leeftijd of psychosociale omstandigheden hun financiële zaken niet meer zelf kunnen regelen en daar begeleiding bij nodig hebben. Wij zijn  een ideële stichting en werken zonder winstbejag. Wij streven naar laagdrempeligheid, er wordt niet gewerkt met ingewikkelde aannmeldprocedures. Een telefoontje of een email volstaat. Het papierwerk verzorgen wij geheel tijdens onze huisbezoeken. Wij leggen standaard twee huisbezoeken bij u af, een orientatiegesprek en nadien een intakegesprek. 
De volgende diensten worden door ons aangeboden:

 

  • Beschermingsbewind

  • Inkomensbeheer

  • Administratiebeheer

 

Stichting BINK staat voor financiele hulpverlening i.c.m. een op maatwerk gesneden financiele begeleiding. Het betreft vaak een begeleiding op de meest uiteenlopende financiele zaken. U staat er niet alleen voor. Wij melden u aan, wanneer dit nodig is,bij de schuldhulpverlening, vergezellen u bij het intakegesprek van de schuldhulpverlening, gaan mee naar een WSNP zitting etc. Wij schuwen geen enkele discussie met organisaties die uw vermogensrechtelijke positie dreigen aan te tasten en schakelen zo nodig een advocaat in, om uw eventuele gelijk te halen bij de Rechter.
Of u nu kiest voor inkomensbeheer, administratiebeheer of beschermingsbewind, de samenwerking met u is een pre. Het is van belang dat u ons regelmatig op de hoogte blijft houden van uw situatie, een belangrijk onderdeel hiervan is dat u, uw post blijft doorsturen, welke onverhoopt bij uw thuis aankomt. Anderzijds mag u van ons ook verlangen dat wij u op de hoogte blijven houden van uw financiele zaken. Transparantie staat hoog bij ons in het vaandel, als client van stichting BINK krijgt u de mogelijkheid om in te loggen op onze site. Dagelijks kunt u via internet uw mutaties bekijken op zowel- uw leefgeldrekening als uw beheerrekening. Daarnaast krijgt uw inzage in uw maandelijks budgetplan, u kunt uw in- en uitgavestroom concreet en overzichtelijk bekijken zodat u in een oogopslag uw budgetplaatje kunt overzien. Daarnaast is er vaak sprake van een problematische schuldensituatie. Aan het begin van een traject is meestal niet duidelijk, bij welke schuldeisers u een vordering open heeft staan. Stichting BINK houdt dit voor u bij, en inventariseert deze in een schuldenlijst. Deze schuldenlijst kunt u ook bekijken. U krijgt van ons een unieke inlogcode en wachtwoord om al deze zaken te bekijken. U zult merken dat u langzaam weer overzicht krijgt in uw financiele situatie en dat geeft rust. 

Stichting BINK is gespecialiseerd in de schuldenproblematiek, die momenteel een dominante factor spelen in onze maatschappij. Schuldenproblematieken zijn er in alle soorten en mate. In het beschermingsbewind wordt het accent gelegd op het oplossen van schulden. Bij een zeer problematische schuldensituatie melden wij u aan bij een gemeente, advocaat of kredietbank. Schulden die niet problematisch zijn lossen wij op in het bewind. Wij hebben hier, vanwege onze expertise en specialismen, een geheel eigenwijze- en voordelige aanpak in om uw schuldenlast binnen afzienbare tijd in te lossen. 
Maar het kan ook voorkomen dat u een problematische schuldensituatie heeft die nergens ondergebracht kunnen worden. In dat geval zal stichting BINK de schuldhulpverlening op zich nemen, binnen de kaders van de mogelijkheden die er zijn! 

 

 

 

 

 

10/5/2020

SPREEKUUR

Let op! Het telefonisch spreekuur is van maandag t/m donderdag, vanaf 10:00 uur tot 12:30. Voor en na deze tijd wordt uw oproep niet beantwoord.

6/9/2020

Covid-19

I.v.m. het Coronavirus kunnen er op dit moment geen huisbezoeken worden ingepland. Pas goed op uzelf en blijf gezond!

5/21/2020

Hemelvaart Gesloten

Ivm hemelvaart zijn wij gesloten

5/19/2020

AUDIT

Vanwege de audit zijn wij vandaag slechter bereikbaar! Spreek de ( Engelse) voicemail in of stuur een mailtje, en u wordt vanzelf terug bericht.

3/30/2020

Situatie Corona

I.v.m. het Coronavirus kunnen er op dit moment geen huisbezoeken worden ingepland. Pas goed op uzelf en blijf gezond!

Stichting BINK085-8771984

Setya Soewarso

  1. M aanwezig
  2. D aanwezig
  3. W aanwezig
  4. D aanwezig
  5. V Gesloten

Meer info...